maanantai 25. maaliskuuta 2019

Bileet ja päiväkerho

Viikonloppuna juhlittiin mieheni 31-vuotis synttäreitä. Kaksi pelikaveriamme saapui Mäntästä "isolle kirkolle" 😅 Myös Marjo oli mukana ja lauantaina pari muutakin tuttuamme. Kahden päivän bileet ei kyllä sovi enää näin 3-kymppisenä; sitä krapulan määrää 😖Mut eipä ehtiny ahdistamaan ja levottomuuskin helpotti hieman. Tuli touhuttua ruuanteon parissa ja jaksoin myös vähän siivoilla 😊 Totuushan on että alkoholi helpottaa ahdistusta ja pystyy pitämään hauskaa mutta se yleensä kostautuu pahana morkkiksena. Vaikka ei olisi tehnyt mitään tyhmääkään.

Oli kiva taas vaihtaa verkkari-lookki vähän "parempaan seppälää" 😆 Pojat sauno ja me parannettiin naisten kanssa maailmaa. Perjantaina julkasin tän blogin facebookissa ja instassa. Jotenkin on paljon helpomaa nyt kun "kaikki tietää" mun sairauksista. Ei tartte esittää mitään.

Ilta jatkui tottakai Heidi's Bier Baariin, jossa oli taas mahti meininki. Sai tanssia ja juua olutta mielin määrin 4litran tornista 😄


Tänään alkoi päiväkerho (päiväosasto). Pari viikkoa olin aika innoissani kun pääsen muiden samanlaisten ihmisten seuraan ja saisin paljon kaivattua vertaistukea. Yöllä heräsin kuitenkin valtavaan ahdistukseen, joka yltyi lähes paniikiksi; tuntemattomia ihmisiä ja tuntemattomia tilanteita. Mitä jos jään porukasta ulkopuoliseksi. Mitä sitä mitä tota. Sain kuitenkin rauhoitettua itseni mutta aamulla lähes oksetti lähteä sinne.


Yläpuolella päivän ohjelma. Tavoiteryhmä jäi multa välistä kun oli tapaaminen ylilääkärin, psykologin, hoitajan ja sos.työntekijän kanssa. Siinä vierähtikin 45minuuttia kun käytiin asioita läpi. Lääkemuutoksena aripiprazol jätetään kokonaan pois, katsotaan helpottaako lisääntynyt levottomuus sillä. Sen sijaan lääkäri suositteli doxalin jatkamista. Oon sitä käyttäny lähinnä unensaantiin mut toimii kuulemma masennuslääkkeenä. Otetaan se siis uudestaan käyttöön.

Oli myös puhetta kuntoutustuen jatkamisesta. Tällä hetkellä se on kirjoitettu kesäkuun loppuun saakka mutta totuus on että ei tästä suosta nousta kolmessa kuukaudessa. Luultavasti ylilääkäri kirjoittaa vielä koko loppuvuoden.

Katsotaan miten päiväkerho lähtee rullaamaan. Ehkä uskaltaudun pelaaman Unoa muiden kanssa 😊

2 kommenttia:

Never be ashamed of a scar

Hellurei ja hellät tunteet! Parin viikon hiljaisuus on tullut päätökseensä 😉 Viimeksi kirjoittelin kun olin vielä päiväkerhossa ja olisin ...